Zastupuje nás

Jsme odhodláni uspět a zvrátit vývoj v podezřelém insolvenčním řízení EMTC. Vybrali jsme si proto špičkového advokáta, který bude korektně, profesionálně a neústupně bojovat za naše zájmy.

Jan Hrazdira je přední odborník na insolvence. V minulosti úspěšně zastupoval insolvenčního správce zkrachovalé loterijní společnosti Sazka, Josefa Cupku. Zastupoval významné korporátní věřitele a banky v řadě insolvenčních řízení včetně například insolvence společností ze skupiny LESS&FOREST, PSJ či ČKD Kutná Hora, působil při restrukturalizaci strojírenské firmy Kovosvit MAS. Je oceňovaným expertem v oblasti řešení obchodních sporů a arbitráží.

Jan Hrazdira je zakládající člen a partner v advokátní kanceláři HKDW HOLASEK. Je rozhodcem Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky, členem Turnaround Management Association (TMA) a dále členem rozkladové komise předsedy Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže pro oblast veřejných zakázek. Jan Hrazdira je zapsán na seznamu rozhodců Vídeňského rozhodčího soudu (Vienna International Arbitral Centre). Právo v minulosti vyučoval na Vysoké škole ekonomické v Praze.

„Budu se vší vervou hájit zájmy dluhopisových věřitelů, kteří dle mého přesvědčení byli podvedeni a  ani nyní se jim nedostává náležité pozornosti a satisfakce, “ říká advokát Jan Hrazdíra.